Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer de Padró s'obre al trànsit

Dimarts, 11 de maig, al migdia, es va obrir a la circulació el carrer de Padró, després que hagin finalitzat les obres de remodelació integral del tram entre els carrers de Calvari i rambla de Sant Jordi. Tot i així, durant la setmana del 10 al 15 de maig FECSA-ENDESA està realitzant uns petits treballs de manteniment i durant el dia el carrer estarà tallat per trams. Per la nit estarà totalment obert al trànsit.
Les obres, que van començar el passat octubre, han consistit en l'ampliació de les voreres i eliminació de barreres arquitectòniques. A més, s'han canviat el clavegueram, les conduccions d'aigua, els fanals i el mobiliari urbà. La calçada, que ha estat asfaltada de nou, s'ha fet més estreta i no s'hi podrà estacionar.

Els treballs han anat a càrrec de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a través de l'empresa Eurocatalana Obres i Serveis, SL. Tot i que la previsió d'obra era de 9 mesos, aquesta s'ha pogut realitzar amb 7 mesos. La reforma del carrer de Padró és una actuació inclosa en un projecte global de millora del nucli antic del municipi.

F.R.