Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subscripció gratuïta a una publicació periòdica per als joves de 18 anys

La Generalitat ha obert el termini de presentació de sol·licituds per rebre una ajuda perquè els joves, que facin els 18 aquest any, es subscriguin a alguna publicació periòdica, amb l'objectiu de fomentar la lectura entre els joves. Es poden beneficiar d'aquestes subvencions les persones que compleixen divuit anys l'any 2010 i que tinguin residència a Catalunya. El termini és de l'1 de juny al 25 de juny del 2010.
Les subvencions consisteixen en la subscripció gratuïta a una publicació periòdica en suport paper o digital escollida per la persona beneficiària entre les que hagin estat seleccionades prèviament pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat.

La subscripció subvencionada ha de tenir un import no superior a 50 euros per persona beneficiària, d'acord amb el cost de la publicació per al Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, i una durada màxima de 12 mesos.

Les sol·licituds es poden presentar per mitjans telemàtics a través de la pàgina web www.gencat.cat, o en paper s'han de lliurar al Registre de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona).

F.R.