Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern defensa la idoneïtat de la data del Ple Extraordinari

El govern municipal ha adreçat una carta als dos partits de l'oposició, PP i CpR, defensant la idoneïtat de la convocatòria del Ple Extraordinari d'aquest dilluns a les 8.30 hores. En un escrit que els ha enviat l'alcalde, Juan Parralejo, ha explicat que la data s'ha fixat atenent a la normativa i ha desmentit que “en cap moment té la intenció d'eludir el debat sobre els mitjans de comunicació”. I ha afegit “aquest fet ja va quedar clarament demostrat durant els 70 minuts dedicats al Ple Ordinari del mes d'abril a debatre sobre la pluralitat als mitjans”.
Seguidament, en referència al comunicat del PP que anuncia la seva absència del Ple per no estar d'acord amb l'hora, l'alcalde ha manifestat que “d'acord amb el que disposa el ROF, els membres de la corporació tenen el dret i el deure d'assistir, amb veu i vot, a les sessions del ple, llevat que una justa causa ho impedeixi, fet que haurien de comunicar a l'alcalde amb l'antelació necessària”.

Finalment, Parralejo ha recordat als regidors de l'oposició que “justament per a efectuar aquests tipus de debats i elaborar propostes al respecte, es va crear el Patronat Municipal de Comunicació. És a la sí del seu Consell d'Administració on es produeixen aquest tipus de discussions, en l'òrgan de participació que integra, no només als representants de tots els grups municipals, sinó també als representants de tots els tipus d'entitats existents en el nostre municipi: culturals, esportives, veïnals, juvenils i comercials”.