Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Info de la setmana: 7 de maig de 2010

En aquesta edició hem parlat dels actes de celebració que donaran la benvinguda a la renovada plaça Clos, el diumenge 9 de maig. També hem conegut els casals que des de l'Ajuntament s'han preparat de cara a l'estiu i de les activitats incloses en el cicle Dones i Salut. La donació de la Caixa a Càritas Ripollet ha estat un altre dels temes d'actualitat de la setmana. A l'entrevista ens ha acompanyat, Marta López, d'Amics del Teatre, que s'estrena com a directora amb Peter Pan al renovat Centre Parroquial. I a la secció del Servei al Ciutadà hem comentat el programa d'actes que l'Associació Ripollet Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica ha organitzat amb motiu del Dia Internacional d'aquesta malaltia, que se celebra el 12 de maig. Ens han acompanyat Isabel Güell i Inés Bellés, membres de l'associació i les infermeres del CAP I, Dora Alfonso i Pilar Pallarès.

Redifusió i descàrrega per Internet
Escolteu en directe per la ràdio o la xarxa el resum de notícies de Ripollet Ràdio (91.3 FM), que s'emet els divendres a les 13 hores. En redifusió els divendres a les 18 hores i diumenges a les 13 hores.
També podeu descarregar la darrera edició de l'INFO de l'arxiu adjunt. La qualitat de so ha estat reduïda per tal d'agilitzar la seva baixada.