Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la quarta edició de la iniciativa Esports als Parcs

El Patronat Municipal d'Esports, conjuntament amb les regidories de Joventut i Educació, han endegat, per quart any consecutiu, la iniciativa Esports als Parcs adreçada a joves de 12 a 18 anys. El programa, totalment gratuït, consisteix en l'organització de jocs amb continguts educatius i integradors, i que es van iniciar el passat 4 de maig i s'allargaran fins al mes de juliol al parcs de Maria Lluïsa Galobart, Massot i 1er de Maig.
En la passada edició de 2009, van participar 415 joves de 18 nacionalitats diferents i la franja d'edat més habitual és la de joves entre 12 i 14 anys.
Esports als Parcs és una de les activitats que forma part del Pla Educatiu d'Entorn i que converteix l'esport en una eina educativa i de socialització en un espai obert que facilita experimentar amb altres models d'actuació educativa, tal i com va destacar la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, durant la roda de premsa de presentació.
Per la seva banda, el regidor de Joventut, Ferran Tornel va destacar que un dels principals objectius és fer ús de la pràctica esportiva com a vehicle social i oferir els espais públics de la població per als joves de Ripollet, sobretot de cara a l'estiu.

Horaris

Parc de Maria Lluïsa Galobart - dilluns de 18 a 20h
Parc de Massot - dimecres de 18 a 20h
Parc 1er de Maig - divendres de 18 a 20h

L.P.