Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Final de curs dels programes d'arts escèniques i arts visuals del programa EduArt

El Patronat Municipal de Cultura, amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació, a través del Pla Educatiu d'Entorn, ha organitzat per aquest mes de maig la cloenda del programa d'arts visuals i d'arts escèniques del projecte EduArt. Recordem que aquest programa es realitza als centres de primària del municipi des d'octubre fins el maig. Com és habitual, el programa d'arts escèniques finalitzarà amb el Certamen de teatre infantil al Teatre Auditori; pel que fa al programa d'arts visuals, clourà amb una exposició que es podrà visitar a la sala d'art del Centre Cultural.
El lloc viscut i el lloc ideal
La Sala d'Art del Centre Cultural acollirà del 8 al 23 de maig la mostra El lloc viscut i el lloc ideal. Es tracta d'una exposició realitzada pels nens i nenes que participen del programa educatiu d'arts visuals del projecte EduArt. L'exposició mostra com, a partir del seu entorn més proper, els alumnes han desenvolupat un procés individual de treball sobre temàtiques com la col·lectivitat, la família i la llar amb la finalitat d'elaborar una construcció col·lectiva d'un lloc ideal.

En la mostra hi intervenen una quarantena d'alumnes de 4 grups dels següents centres educatius: Tatché, Tiana de la Riba, Ginesta i Gassó. Les presentacions seran els dies 12, 13 i 19 de maig.

Certamen de teatre infantil
El Certamen de teatre infantil tindrà lloc els dies 18, 19, 20, 25, 26 i 27 de maig al Teatre Auditori de Ripollet (Plaça de l'Onze de Setembre, s/n). Les representacions tindran lloc de les 16 a les 17 hores aproximadament.

Al llarg d'aquests mesos el centenar de nens i nenes que han participat d'aquest programa han pogut potenciar la seva creativitat mitjançant l'expressió corporal i diversos recursos contemporanis; alhora han fomentat les relacions amb el grup. El resultat de tot aquest treball es podrà veure dalt de l'escenari amb la representació de 8 obres de teatre per part de 6 centres educatius de municipi: Ginesta, Enric Tatché, Anselm Clavé, Gassó i Vidal, Escursell i Tiana de la Riba.

- Mans Enlaire!: Tiana de la Riba, 18 de maig, a les 15.30 hores.
- El gat amb botes: Josep Mª Ginesta petits, 19 de maig, a les 15.30 hores.
- La veu enigmàtica que no parava de plorar: Ginesta grans, 19 de maig, a les 16.15 hores.
- Rodatge al parc: Anselm Clavé, 20 de maig, a les 16.15 hores.
- Hansel i Gretel: Escursell, 25 de maig, a les 15.30 hores.
- De pel·lícula: Gassó i Vidal, 25 de maig, a les 16.15 hores.
- La muntanya de xocolata: Enric Tatché petits, 26 de maig, a les 16.15 hores.
- Alicia en el país de les meravelles: Enric Tatché grans, 26 de maig, a les 16.15 hores.

La cloenda del certamen tindrà lloc el proper 27 de maig, a les 17.30 hores, al Teatre Auditori.

F.R.