Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Obra Social "la Caixa" destina 2.000 euros a Càritas

Càritas Ripollet ha rebut per part de l'Obra Social “la Caixa” una col·laboració de 2.000 euros per a la compra d'aliments. La donació es va fer oficial el passat dimecres, 5 de maig, a la nova seu de Càritas, amb la signatura de l'acord de col·laboració entre el mossèn Antonio Rubio, rector de la Parròquia de Sant Esteve de Ripollet i Tomàs Subirà, director de l'Àrea de Negoci de “la Caixa”. També hi van ser presents la regidora de Serveis Socials, Maria Lladó, la cap de secció de Collserola de Càritas, Amèlia de Juan i els directors de les quatre oficines de “la Caixa” a Ripollet.
Tots els presents es van mostrar satisfets per aquest acord i tant la regidora de Serveis Socials com el mossèn de Ripollet van agrair els diners rebuts, sense descartar que aquesta col·laboració pugui anar a més.

L'entitat financera ha dotat la seva Obra Social d'un pressupost de 500 milions d'euros per a aquest any 2010. L'objectiu d'aquest fons és impulsar iniciatives com el programa de prevenció de la dependència i per l'envelliment actiu i saludable de les persones grans; la promoció i construcció d'habitatges de lloguer i ajudar a la formació universitària i el suport a projectes de desenvolupament socioeconòmic als països més desfavorits, entre d'altres.

R.H.