Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cristina Vico es classifica per jugar el Top Estatal Sots-23

Del 22 al 25 d'abril va tenir lloc a La Nucía (Alacant) el Campionat d'Espanya Sots-23 de tennis taula. Les jugadores del C.T.T. Ripollet: Cristina Vico (sots-23) i Berta López (juvenil) representant el Finques Ripollet, van formar part dels 13 equips femenins participants. Van lluitar per obtenir una 4a posició al seu grup, després van perdre 1-3 contra l'equip valencià, el C.T.T. Mediterrari, i finalment van obtenir una merescuda 7a posició a la classificació final després de vèncer a l'equip gallec Monte Porreiro per 3-1.
A individuals, Cristina Vico va arribar a quarts de final on va ser eliminada (0-4) per la semifinalista catalana Raquel Bonilla. Haver arribat fins aquí li permet participar al Top Estatal que es disputarà al maig, on les 8 millors jugadores d'Espanya lluiten per aconseguir la millor posició al rànquing estatal. Berta López va passar 2ª del seu grup de prèvies però posteriorment va perdre a setzens de final en un ajustat 2-3 amb la calellenca Claudia Cejas.
A la modalitat de dobles femenins, la parella ripolletenca va arribar a quarts de final on va ser eliminada perdent 1-3 amb les noies del Vic, Judit Roca i Nadina Riera. En dobles mixtes, Cristina Vico amb el badaloní Marc Serra van ser eliminats a vuitens de final i Berta López amb el calellenc Adrià Mallorquí a setzens.
F.R.