Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el Cicle Dones i Salut 2010

Amb motiu de la celebració el proper 28 de maig del Dia Internacional d'Acció per la salut de les dones, les regidories de Salut Pública, Serveis Socials, Joventut, Educació i Polítiques d'Igualtat han organitzat un programa conjunt d'activitats que comença aquest dia 3 i s'allarga durant tot el mes de maig.
Els actes començaran el dilluns 3 de maig, amb un taller d'autoestima, que s'allargarà fins a l'11 de juny. Les sessions seran tots els dilluns i divendres de 9.30 a 11 h, al Kftí de Can Mas i serà a càrrec de Creu Roja. De l'11 al 20 de maig es realitzarà un taller de cuina, en quatre sessions, de 17 a 19 h, al col·legi El Martinet. El dia 13 de maig es farà la xerrada ‘El sexe a partir dels 50'. Serà a les sis de la tarda, al Centre Cultural a càrrec de Pilar Soteres, infermera del CAP II.

Els dies 19 i 20 de maig es realitzarà un taller per prevenir el mal d'esquena, a les sis de la tarda, al Centre d'Interpretació del Patrimoni. El dia 31, amb motiu del Dia Mundial sense el tabac es muntarà un estand a la plaça de Pere Quart, on es parlarà dels perjudicis del tabac i algunes estratègies per deixar-ho.

Les darreres activitat seran el dia 2 de juny. De 15 a 17 hores es farà un monogràfic de cuina sana i ecològica, a la Sala d'Actes del Centre Cultural. Es tracta de una xerrada - cloenda dels tallers de cuina del Pla Educatiu d'Entorn on, a partir de diferents receptes i consells nutricionals, es farà veure la importància de l'alimentació en diferents moments claus: menopausa, osteoporosis, etc. També la importància de determinats ingredients de la dieta segons necessitats nutricionals, cuina de mercat, productes ecològics, etc. Serà A càrrec Angels Puntas cuinera professional i mestra de cuina. Finalment a les sis de la tarda, al pati del Casal de Joves tindrà lloc un taller de danses de Bollywood i sexualitat segura.

F.R.

Podeu consultar tot el programa en l'arxiu adjunt