Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 1ª Mostra de tallers de teatre als instituts

Enguany la 1ª Mostra de Tallers de Teatre als Instituts del Vallès Occidental s'inaugura a Ripollet el proper 30 d'abril amb dues representacions, a les 12 i a les 20 hores. Les entrades són gratuïtes i es podran recollir al Centre Cultural o una hora abans al Teatre Auditori el mateix dia de la representació. Durant els mesos d'abril, maig i primera setmana de juny, 45 centres d'ensenyament secundari, de 29 municipis de la província de Barcelona, presentaran un total de 40 tallers de teatre als seus companys d'institut i als habitants de la seva comunitat.
El Taller de Teatre és una activitat formativa adreçada als alumnes dels Instituts d'Ensenyament Secundari, la finalitat de la qual és potenciar la formació integral dels participants, desenvolupar la seva capacitat expressiva i sensibilitat artística. Les sessions són impartides per llicenciats en Art Dramàtic i experts en pedagogia teatral i tenen com a estructura bàsica la iniciació a les tècniques teatrals; proposta i memorització del text; muntatge, assaigs i representació pública al teatre del municipi.

Es realitza en una sessió de tres hores a la setmana fins a complimentar les hores adjudicades al taller, incloent assaigs, generals, muntatge i representacions. El mòdul actual és de 75 hores, s'inicia a l'octubre i conclou al maig. El taller pot ser de 12 a 18 participants i està adreçat a dos tipus de grups d'alumnes diferenciats per edats: de 12 a 14 anys i de 15 a 18 anys.

Representacions a Ripollet
Somni d'una nit d'estiu de William Shakespeare. Adaptació i direcció de Teresa Pombo.
Les funcions seran el 30 d'abril de 2010, a les 12 i a les 20.
Lloc: Teatre Auditori de Ripollet. Plaça 11 de setembre, s/n. Ripollet
Alumnes de l'Institut Lluís Companys

F.R.