Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El President del CAC treu ferro a la polèmica sobre el pluralisme de Ripollet Ràdio

El passat dimarts, 27 d'abril, el president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, Ramon Font Bové, va visitar les instal·lacions del Patronat Municipal de Comunicació, acompanyat de l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i el regidor de Comunicació, Alberto Castro. Durant la visita, Font va declarar mostrar-se molt sorprès per la polèmica suscitada arran de l'acord del CAC sobre el programa INFO de Ripollet Ràdio.
Segons el president del CAC, "vam fer una acord on es recordava a l'operador les seves obligacions de servei públic i de pluralisme, però no vam verificar cap incompliment, que són coses diferents". Font va manifestar que el CAC només va analitzar un programa determinat en un moment determinat i, segons els seus paràmetres, van detectar que els actors polítics no tenien prou presència de veu. Però va matissar que "si en un programa de ràdio no surten talls de veu de tots els actors polítics, però s'informa de totes les seves notícies, s'està garantint la pluralitat i això és el que passa en aquesta ràdio".

Finalment, des del Consell de l'Audiovisual es va valorar molt positivament l'actitud dels responsables del Patronat en introduir les millores que calgui. Per la seva part, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va assegurar que "el govern municipal està molt tranquil, perquè tenim plena consciència que els nostres mitjans són plurals i que hi ha voluntat de recollir la veu àmplia i plural de la ciutadania".