Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la línia millorada d'autobús que uneix Ripollet i Montcada i Reixac

El passat 26 d'abril es va posar en marxa la línia millorada d'autobusos 685 que comunicarà el barri de Can Tiana i el nucli urbà de Ripollet amb el centre de Montcada i Reixac. El nou servei, gestionat per l'empresa FONT, passarà un total de 16 vegades en cada sentit durant tota la jornada, de dilluns a divendres i funcionarà cada hora entre les 6.10 h del matí i les 21.40 h. Són un total de 21 parades interurbanes que donaran servei a unes 22.000 persones l'any.

Segons va explicar el director general de Transport Terrestre, Manel Villalante, amb aquesta posada en marxa es culmina una fase per millorar el transport interurbà a Ripollet que ara està pendent d'altres millores com l'arribada del tramvia.
En funció de la utilització del servei, durant els propers mesos s'ajustarà l'oferta per tal d'adaptar la cobertura a la demanda real. Els serveis comportaran un cost de més de 107 mil euros assumits entre el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Ripollet.
A l'acte d''inauguració van assistir el director general de Transport Terrestre, Manel Villalante, els alcaldes de Ripollet i Montcada i Reixac, Juan Parralejo i César Arrizabalaga, el regidor de Serveis Municipals de Ripollet, Antoni Francolí i Carme Porro, presidenta de l'àrea interna i regidora de Transport i Mobilitat de Montcada.

FOTO: L'autobús unirà el centre urbà de Ripollet i el barri de Can Tiana amb Montcada i Reixac.
FOTO2: Els alcaldes de Ripollet i Montcada i Reixac, Juan Parralejo i César Arrizabalaga, conversen amb el director general de Transport Terrestre, Manel Villalante.
FOTO3: Interior de l'autobús. La nova línia donarà servei a 22.000 persones l'any.
FOTO4: D'esquerra a dreta, Antoni Francolí, regidor de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Ripollet, Carme Porro, presidenta de l'àrea interna i regidora de Transport i Mobilitat de Montcada, Manel Villalante, director general de Transport Terrestre i l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo.

Adjunt trobareu un document amb totes les parades de la nova línia d'autobús

L.P.