Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Penya Espanyolista presenta dos llibres "pericos" a Ripollet

El passat dijous, 22 d'abril, a les portes de la diada de Sant Jordi, la Penya Espanyolista de Ripollet va organitzar al Centre Cultural la presentació de dues obres blanquiblaves. D'una banda, El Trío Maravillas, del periodista Sergio Fidalgo, i d'altra banda, RCD Espanyol, la història en còmic, una obra on també ha col·laborat Fidalgo com a guionista.

L'acte, presentat de Joan Miralles, president de la penya ripolletenca, va comptar amb la presència de la periodista cerdanyolenca Raquel Mateos, del programa Hat-trick Espanyol de TV3; el periodista Sergio Fidalgo i el dibuixant Lluís Recasens. Durant la seva intervenció, Miralles es va mostrar descontent per la falta de públic i va fer una crida a l'espanyolisme local.

El Trío Maravillas és un llibre dedicat a Iván de la Peña, Raúl Tamudo i Luís García, tres dels jugadors que segons Fidalgo més han aportat a l'Espanyol, tot i que no estiguin en el seu millor moment. El mateix Fidalgo va aclarir que "no és un llibre per criticar ningú", sinó un petit homenatge.

RCD Espanyol, la història en còmic, és el primer còmic dedicat als primers 110 anys de vida del club, una iniciativa de la revista 23 perico, la primera publicació dedicada exclusivament a la opinió blanquiblava. Un llibre amb una important documentació prèvia, que dóna a conèixer als "pericos" algunes anècdotes de la història del club. Aquest còmic ha comptat amb Nacho Julià i Sergio Fidalgo com a guionistes i amb Lluís Recasens, conegut com a l'Avi, com a il·lustrador.

R.H.