Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comerç de Can Mas treu la botiga al carrer

La Botiga al Carrer, que tindrà lloc aquest 15 de maig, és una activitat organitzada per la Regidoria de Comerç per donar a conèixer el teixit comercial del barri. Durant tot el dia, les botigues treuran els seus productes a la via pública. Per animar l'esdeveniment, hi hauran inflables, actuacions de balls de saló, de gimnasos i tallers per als més petits. S'hi podrà arribar en trenet, que aproparà la gent al barri. També se celebrarà un concurs de Sing Star, amb premis pels guanyadors; els de la categoria individual seran de 100, 60 i 40 euros respectivament, pel primer, segon i tercer classificat; i per a la categoria de grup serà de 150, 100 i 50 euros, pel primer, segon i tercer classificat.
La campanya de promoció comercial de Can Mas va començar l'abril passat i està inclosa en el Pla de dinamització comercial, amb promocions com ara premis i descomptes per als clients de la zona.

Tots els clients que facin les compres en els establiments adherits a la campanya rebran una butlleta per a la participació en el sorteig de 500 euros en vals descompte, repartits en 2 premis de 100 euros, 4 de 50 euros i 4 de 25 euros. El sorteig es celebrarà el dia 15 de maig, coincidint amb La Botiga al Carrer. Els vals es podran bescanviar en els establiments participants.

Altres activitats
D'altra banda, des del Pla de dinamització comercial també s'està continuant amb les activitats formatives, com per exemple el curs de negociació amb proveïdors que s'ha iniciat recentment.

Finalment, s'està elaborant una guia comercial dels establiments del barri de Can Mas, on hi constaran dades històriques dels inicis del barri, gràcies a les dades que s'estan elaborant des del Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata.

F.R.