Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Raúl Porta, doble campió al Top Català 2010

Durant el cap de setmana del 10 i 11 d'abril es va disputar a Calella el Top Català, on els 8 millors jugadors de Catalunya lluiten cada temporada per aconseguir la millor posició en la seva categoria. Del CTT Ripollet es van classificar per disputar el Top Català 6 jugadors: Nil Camacho (benjamí), Laura Chirita (aleví i infantil), Anna Ibañez (infantil i juvenil), Berta López (juvenil), Júlia López (aleví i infantil) i Raúl Porta (infantil i juvenil), dirigits a les bandes pels entrenadors Mihaela Chirita, Cristina Vico i Juan Mateo.
Cal destacar l'actuació d'en Raúl Porta, que sent infantil, va fer un torneig rodó i va aconseguir el doblet en les categories infantil i juvenil en quedar doblement campió. També van pujar al podi amb una meritòria segona posició Júlia López a la categoria aleví i Nil Camacho a la categoria benjamí.
La resta de jugadors ripolletencs van obtenir uns resultats més discrets: Berta López, 5a. a juvenil, Júlia López, 5a. a infantil, Anna Ibáñez 7a., tant a juvenil com a infantil, i Laura Chirita 6a. a aleví i 8a. a infantil.

2n. Open Pingpongxtothom CTT Ripollet
El dissabte 24 d'abril es disputarà al local del CTT Ripollet al Poliesportiu Municipal el 2n. Open Pingpongxtothom per a no federats, on pot participar qualsevol persona amb l'objectiu de conèixer i iniciar-se en l'esport del tennis taula d'una manera lúdica i en un ambient de veritable germanor allunyat de la pressió de la competició federada. Les edats i el nivell no importen, del que es tracta és de participar. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web www.ppxtt.cat.