Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Jordi triomfa un any més a la rambla de Ripollet

El passat diumenge, 18 d'abril, Ripollet va acollir la 23a edició del Sant Jordi a la Rambla. Entitats culturals, esportives, associacions de veïns, partits polítics, llibreries i botigues de flors van compartir espai per celebrar la diada, que al municipi es celebra el diumenge abans de Sant Jordi. També va haver lloc per la Mostra Gastrònomica amb 14 stands de restauració on la gent es va aplegar sobretot a l'hora de dinar. Malgrat els núvols i les quatre gotes que van caure cap al migdia, la festa va tenir un gran èxit de convocatòria.

La Casa de Natura i la Regidoria de Medi Ambient van realitzar tallers per als més petits. D'altra banda, la Regidoria de Joventut havia organitzat una mostra d'activitats urbanes durant tot el matí, al pati del Centre Cultural. Les activitats van anar a càrrec d'un grup de graffiters, el grup de brake dance Epic Crew i els RADS Ripollet Associació d'Skaters.

També el Centre Parroquial va fer una jornada de portes obertes per mostrar als ripolletencs les obres que s'hi han fet, tot i que el proper diumenge 25 d'abril farà la inauguració oficial. No van faltar tampoc inflables i jocs infantils, actuació de les gitanes de Ripollet i ballada de sardanes a càrrec de Ripollet Sardanista, entitats que van ocupar la plaça de Pere Quart.

FOTO1: La rambla de Sant Jordi plena de gom a gom per celebrar la diada.
FOTO2: L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va saludar a les entitats instal·lades a la rambla de Sant Jordi.
FOTO3: Xavier Peñarando, segon tinent d'alcalde i Joan Fandos, regidor de Comerç, conversen amb un veí que gaudia de la diada.
FOTO4: Activitats urbanes organitzades per la Regidoria de joventut al pati del Centre Cultural.
FOTO5: El Centre Parroquial va fer una jornada de portes obertes per mostrar les reformes que s'hi han fet.