Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'hotel Ibis Ripollet obre les seves portes

El passat dimarts 13 d'abril va tenir lloc la inauguració del primer hotel de Ripollet, propietat de la cadena Accor i situat al peu del parc del riu Ripoll. El nou servei ofereix 100 habitacions modernes, amb parquet i pantalla plana LCD, així com aire condicionat i WIFI. L'establiment disposa també d'un restaurant amb capacitat per a 50 places que, sota el nom “Vino & Compañia”, que posa una especial atenció a la seva carta de vins.
L'acte, que va comptar amb una nombrosa assistència de representants d'entitats, va estar presidit pel director d'Operacions de la cadena Ibis a Catalunya, Jean-Michel Touquet, el director de l'hotel, Carles Montserrat i l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo. En el seu parlament, l'alcalde va voler agrair l'esforç fet per dur a terme aquest projecte malgrat la crisi. També va destacar la importància que la localiltat consti a la guia d'hotels Ibis, que ofereix allotjament a moltes ciutats del món.
El director de l'hotel Ibis Ripollet, Carles Montserrat, va donar les gràcies al consistori pel suport rebut. Per últim, Jean-Michel Touquet, director d'operaciones de la cadena Ibis a Catalunya, va destacar que l'apertura d'aquest hotel a Ripollet consolida Ibis com la cadena hotelera líder en allotjament econòmic a Espanya. Ibis és la marca mundial d'hotels low cost del grup ACCOR i va ser creada l'any 1974. Compta amb 861 hotels a 45 països dels quals 40 estan instal·lats a Espanya.

FOTO: Façana de l'Hotel Ibis Ripollet.
FOTO2: Una de les habitacions.
FOTO3: D'esquerra a dreta: Jean-Michel Touquet, director d'Operacions d'Ibis a Catalunya; l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo; Carles Montserrat, director de l'hotel Ibis Ripollet i Xavier Peñarando, segon tinent d'alcalde del consistori.
FOTO4: Un moment dels parlaments.