Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Kftí celebra un Sant Jordi urbà, al pati del Centre Cultural

El proper diumenge, 18 d'abril, en el marc de les activitats del Sant Jordi a la Rambla, la Regidoria de Joventut ha organitzat una mostra d'activitats urbanes durant tot el matí, al pati del Centre Cultural. Les activitat seran a càrrec d'un grup de grafiters, el grup de brake dance, Epic Crew i els RADS, Ripollet Associació d'Skaters.
Les activitats començaran a les 10 del matí, amb la mostra de grafittis a un dels murs del pati del Centre Cultural, on es realitzarà un mural relacionat amb Sant Jordi. El públic podrà gaudir de tot el procés de creació d'un grafitti.

D'altra banda també es farà una exhibició de brake dance a càrrec del grup Epic Crew que dinamitzarà tota la jornada i la Ripollet Associació d'Skaters instal·larà plataformes especials perquè tots els joves que vulguin puguin practicar l'skate.

F.R.

Foto: D'esquerra a dreta, Ferran Tornel, regidor de Joventut; Oriol Iglesias, grafitter i Daniel Català, de la Ripollet Associació d'Skaters, van presentar les activitats el passat dilluns, 12 d'abril en roda de premsa.