Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aijafadrim s'endú el primer premi del 7è concurs Valentí Velilla

L'obra Aijafadrim, del grup de Kòmix de La Garriga, ha estat la guanyadora del primer premi del Concurs de Teatre Amateur Valentí Velilla, dotat amb 1000 euros i trofeu. El veredicte de la setena edició d'aquest certamen es va donar a conèixer el passat diumenge, 11 d'abril, al Teatre Auditori, en un singular acte presentat pel polifacètic i televisiu ‘Crispín d'Olot'. El segon premi, dotat amb 700 euros i trofeu, ha estat per La boja de Chaillot, del grup Quatre per quatre, de Granoller. Per últim, L'ull de bou de Sant Esteve Ses Rovires es va endur el tercer premi, amb 400 euros i trofeu, amb l'obra La reina de la bellesa de Leenane.
Quant a la resta de premis, Òscar Sala es va emportar el premi al millor actor principal, pel seu paper de Simó a l'obra Aijafadrim. El premi a la millor actriu principal es va compartir entre Elena Llobet, pel seu paper de Maureen a l'obra La Reina de la bellesa de Leenane, i Maria Manau, Aurèlie a La boja de Chaillot. El trofeu al millor muntatge tècnic va recaure en La Boja de Chaillot i Isidre Mestres es va emportar el trofeu a la millor direcció, per El mètode Grönholm. Per últim, el ripolletenc Jordi Rodríguez va pujar a l'escenari a recollir el trofeu a la millor obra per votació popular, per El visitant, del grup Punt i Seguit Teatre de Terrassa.

L'edició d'enguany ha comptat amb 32 participants, entre els quals es van escollir els sis finalistes. El jurat ha esta format per Marta Altimira, Laura Larrègle, Jordi Muixí i Soles Velàzquez. Ells van ser els encarregats de lliurar els premis, juntament amb el regidor de Cultura, Ferran Tornel; el tinent d'alcalde Xavier Peñarando i l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo.

Foto 1: Foto de grup, amb el jurat i els guanyadors
Foto 2: Els trofeus del Valentí Velilla
Foto 3: Crispín d'Olot va presentar l'acte
Foto 4: L'alcalde va lliurar el primer premi
Foto 5: El regidor de Cultura va lliurar el segon premi

R.H.