Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mans Unides, recorregut per un món d'esperança, al Centre Cultural

Des del passat 7 d'abril es pot veure a la sala 1 del Centre Cultural la mostra Mans unides, recorregut per un món d'esperança. Es tracta d'una exposició organitzada per Mans Unides Ripollet, que neix amb motiu del 50 aniversari d'aquesta ONG i pretén fer un recorregut per les principals privacions que afecten els diferents països on treballa Mans Unides.
Cada fotografia il·lustra alguna de les mancances que pateix la població arreu del món, tot i que també mostra l'esperança i els fruïts del treball que Mans Unides porta a terme des de l'any 1960. L'acte d'inauguració va comptar amb les intervencions de la delegada de Mans Unides a Ripollet, Carme Grau i del regidor de Cultura, Ferran Tornel. L'acte va finalitzar amb la lectura, per part de Rosa Santacreu, d'un poema que Santiago Figueres va dedicar l'any 1986 a Mans Unides.

Enguany, seguint la feina de l'any passat, Mans Unides Ripollet està treballant en un projecte de reconstrucció d'unes escoles a l'Índia. L'exposició es podrà veure a la sala 1 del Centre Cultural fins el proper 15 d'abril.

R.H.