Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el cicle de xerrades de la Gent Activa

Aquest abril la Regidoria de Serveis Socials posarà en marxa noves activitats dins la nova edició del programa Gent Activa, iniciat el passat mes de febrer. Es tracta dels tallers de tai-txí i risoteràpia. A més, també començarà el cicle de xerrades sobre temes relacionats amb el benestar físic i psíquic de les persones, amb col·laboració de la Regidoria de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament de Ripollet i la Diputació de Barcelona.
Gent Activa és una experiència consolidada que l'edició anterior ja va comptar amb uns 500 participants. Enguany, el programa repeteix tallers i activitats, donada la demanda de continuïtat dels usuaris. Totes les activitats són gratuïtes i s'adrecen a gent gran del municipi.

El passat febrer es van iniciar amb els tallers d'internet, que s'imparteixen al Casal d'Avis i a l'Oficina de la Llei de Barris de Can Mas. A més, es va fer la primera de les sessions d'intercanvi intergeneracional, entre persones grans i usuaris dels centres oberts La Placeta i Els Molins.

Cicle de conferències al Centre Cultural
- 'M'explico' (habilitats comunicatives).
8 d'abril xerrada taller, a les 18 hores, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Departament de Salut Pública de l'Ajuntament.
-'Com fem servir la recepta electrònica'.
El 22 d'abril, a les 18 hores, a càrrec del doctor Agustí Guiu del Departament de Salut Pública de l'Ajuntament.

Taller de Tai-Txí
- 21 d'abril, a les 18 hores, al Centre Cultural.

Taller de Risoteràpia
- 15 i 29 d'abril, a les 18 hores, al Centre Cultural.

Intercanvis generacionals
- 12, 18 i 26 d'abril, jocs tradicionals. Amb la col·laboració dels centres oberts Els Molins i La Placeta.