Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 300 escolars de Ripollet participen a 20ª edició del Dia de l'Arbre

Divendres, 26 de març, tots els alumnes de 6è de primària de Ripollet van participar a la plantada d'arbres del Dia de l'Arbre, al parc dels Pinetons. En total van plantar 30 alzines, roures i pins pinyoners, sota la supervisió de la brigada de jardineria de l'Ajuntament de Ripollet, l'empresa Jardinet i l'entitat Agrupació Ripollet Natura en col·laboració amb la regidoria de Medi Ambient que, com cada any, organitza la plantada d'arbres.
La regidora de Medi Ambient de Ripollet, Gemma Edo, va fer entrega dels diplomes als guanyadors del concurs de dibuix i del concurs del lema pel cartell del Dia de l'Arbre 2010. El guanyador en l'apartat de dibuix va ser en Carlos Martín Peral de l'escola Sant Joan de la Creu. El guanyador del lema va ser en Víctor García Caballero del CEIP Josep Maria Ginesta, amb el lema:“El color de Ripollet depèn de tu” .

Un cop finalitzada la plantada els nenes i nenes van gaudir de l'espectacle de Pep López i els sopars de duro, que va amenitzar l'entrega de premis del concurs de l'Any de l'Arbre, on han participat tots els centres educatius. Posteriorment es va realitzar un esmorzar amb tots els participants. Per la tarda van continuar les activitats, amb la participació d'uns trenta joves del Kftí de Can Mas, que van plantar una desena d'arbres.

F.R.