Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La boja de Chaillot de Quatre per Quatre tanca el Valentí Velilla

El grup de teatre Quatre per Quatre, de Granollers, tancarà el proper diumenge, 28 de març, el programa de representacions del Concurs de Teatre Amateur Valentí Velilla, amb l'obra La boja de Chaillot, de Jean Giraudoux. Es tracta de la sisena i darrera obra que opta als premis del certamen, que es donaran a conèixer el proper 11 d'abril, a les 19 h, al Teatre Auditori.
L'obra parla de Chaillot, un barri tranquil de París on la vida senzilla i honesta dels seus habitants es veu alterada quan els grans capitalistes i especuladors comencen a derruir i perforar els seus carrers en busca de petroli. L'obra, amb un ampli repartiment, té una durada de dues hores, amb un entreacte de 15 minuts.

Quatre per Quatre, format a Granollers l'any 1982, compta amb una àmplia experiència al Valentí Velilla, ja que ha estat seleccionat a totes les edicions del concurs local, on ha estat premiat en diverses ocasions.

La representació tindrà lloc el diumenge, a les 19 hores, al Teatre Auditori. El preu de les entrades és de 4 euros i es poden adquirir al Centre Cultural de forma anticipada o bé abans de l'inici de l'espectacle, al Teatre Auditori.

R.H.