Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió ordinària del Ple Municipal del 25 de març de 2010

El dijous 25 de març tindrà lloc la sessió ordinària del Ple Municipal que comptarà amb 11 punts a l'ordre del dia. Entre els assumptes a tractar destaca l'aprovació definitiva de la memòria i els plecs que estableixen els terrenys on es poden instal·lar les xarxes de telefonia mòbil. També es portarà a debat l'aprovació definitiva del projecte d'obres per a la construcció d'una nau industrial al carrer del Molí, que servirà com a base dels serveis de recollida de residus del municipi.

Un altre dels punts destacats és l'aprovació definitiva de l'establiment del servei públic i d'aparcament de vehicles al subsòl del parc Rizal. També es durà a aprovació el Pla d'Acció Local com a eina de desenvolupament de l'Agenda 21, que estableix tot el que es realitza a Ripollet a nivell mediambiental, i que ha estat a debat públic durant els darrers mesos a través de diverses sessions impulsades des de la Regidoria de Medi Ambient.

També es debatrà la segregació d'una finca municipal i l'aprovació del projecte final de les obres de l'aparcament soterrat del parc del riu Ripoll així com les normes comunitàries que regiran el nou servei.

Un altre dels punts importants és la modificació de la relació de llocs de treball del consistori, per tal de donar resposta a les necessitats de diferents àrees de l'Ajuntament. Aquests canvis es realitzen degut a la decisió política de congelar la plantilla municipal com a conseqüència de la crisi. És per això que s'han reestudiat els llocs de treball per tal d'optimitzar al màxim els recursos del consistori. Es veuran implicats en aquests moviments 7 departaments i aquests canvis s'han realitzat amb el vistiplau de la junta de personal i el comitè d'empresa de l'ajuntament.

Per últim, i a banda del darrer punt de la sessió dedicat als precs i preguntes, es presentaran tres mocions. Dues estan presentades pel Compromís per Ripollet. Una fa referència a la instal·lació d'un cementiri nuclear a Catalunya. L'altre suggereix al Ple que rebutgi la proposta d'establir la jubilació als 67 anys.
Per la seva banda, el Partit Popular demanarà, a través de la seva moció, millores en la il·luminació de la passarel·la que creua la C-58.


L.P.