Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat Municipal de Cultura obre el termini de matriculacions dels cursos trimestrals d'abril

El Patronat Municipal de Cultura de Ripollet ha organitzat pel mes d'abril diversos tallers trimestrals. Un dels objectius del Programa de Cursos i Tallers 2009-2010, presentat el passat mes de setembre, és oferir tallers de curta durada que permetin als usuaris prendre contacte amb temàtiques i àmbits diferents i innovadors.

Així, a l'abril començaran els següents tallers:

- Taller de collage: amb antics quadres, retalls i materials reciclats es faran originals quadres i teles de collage. Dilluns de 18 a 20 hores.
- Taller de costumització de roba: per treure el màxim profit a la roba que ja tenim transformant-la i donant-li un nou aire. Dilluns de 19 a 21 hores.
- Taller de màgia (a partir de 12 anys): amb cartes, monedes i cordes descobrirem petits trucs de màgia per sorprendre als nostres amics i amigues. Divendres de 18 a 20 hores.
- Taller de danses africanes: per adquirir coneixements bàsics de dansa africana i moure el cos a ritme de tambors. Dijous de 21 a 22.30 hores.

Tots els tallers es duran a terme al Centre Cultural i ja es poden fer les preinscripcions.

A banda d'aquests cursos, el PMC continua amb la seva programació anual. Actualment, gairebé 300 alumnes assisteixen als cursos i tallers del Centre Cultural, a més, dels tallers que organitzen les mateixes entitats del municipi. Per més informació, us podeu dirigir al Centre Cultural de Ripollet (rbla. Sant Jordi, 2-4), al telèfon 93 504 60 25 o al correu electrònic pmcij@pmcij-ripollet.org.

F.R.