Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Llei de Barris facilta la realizació d'activitats per part de les entitats del municipi

Des del Pla de Barris s'han publicat les bases que regiran la contractació d'entitats per a la realització d'activitats i projectes en el marc del PIIBCM. L'objectiu és que es facin un elevat nombre d'activitats al barri de Can Mas per tal de donar-lo a conèixer i potenciar els espais públics amb els que es compta. Divendres, 19 de març, s'inicia el termini per a la presentació dels projectes, que s'allargarà fins al 12 d'abril.Tant la web municipal www.ripollet.cat com l'Oficina de la Llei de Barris i l'Oficina d'Atenció al Ciutadà oferiran a les entitats el model de sol·licitud i de projecte, per tal de facilitar la seva baremació.

A aquesta convocatòria es poden presentar totes les entitats de Ripollet amb propostes d'activitats per fer al barri. Quant als criteris de puntuació, es tindran especialment en compte les entitats que presentin projectes conjunts amb d'altres col·lectius o que es tractin d'activitats de llarga durada per davant de les accions puntuals.

La sol·licitud haurà d'anar acompanyada de:
- Projecte de l'activitat/s a contractar.
- Pressupost de l'activitat/s a contractar.

Trobareu el model de projecte tant a l'OAC com a l'Oficina de la Llei de Barris (c. de Montcada, 77-79, illa interior del parc Rizal).

F.R.