Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida als Jocs Florals 2010

El passat dimarts, 16 de març, es va presentar al Centre Cultural una nova edició dels Jocs Florals, organitzada per les associacions de veins de Sant Andreu i Maragall amb el patrocini del Patronat Municipal de Cultura i la col·laboració de les regidories de Medi Ambient i Educació. Enguany, el certamen, que se centrarà en la disciplina de poesia, tindrà com a data límit de presentació dels treballs el dilluns 19 d'abril a qualsevol de les dues entitats o al Centre Cultural.
L'entrega de premis es durà a terme el 8 de maig a les 18.30 hoes al Teatre Auditori. Les categories seran infantil (de 8 a 10 anys), juvenil (d'11 a 15 anys) i adults a partir de 16 anys. S'atorgaran tres premis de poesia en català i tres en castellà, tot i que si el jurat ho considera necessari es podrà donar algun accèssit.

D'altra banda, l'habitual Tarda Poètica es durà a terme el 25 de març a les 18.30 hores al Centre Cultural i, a diferència d'altres edicions, que comptaven amb poetes de renom, enguany els protagonistes seran els guanyadors en la categoria de poesia de l'edició passada dels Jocs Florals. En aquesta ocasió, la Tarda Poètica tindrà com a fil conductor l'Any de l'Arbre, que celebra el seu vintè aniversari i, per tant, es llegiran textos que fan referència a la natura de Ripollet, entre ells un del poeta local Santiago Figueras dedicat als Pinetons.

L.P.

FOTO: Un moment de la presentació dels Jocs Florals d'enguany.