Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguiment de la vaga d'educació a Ripollet

El dimecres 17 de març els sindicats USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, FETE-UGT i CGT, representants del professorat dels centres educatius catalans, han convocat una vaga com a mesura contra la política educativa del Departament d'Educació de la Generalitat. Alguns centres educatius de Ripollet han decidit continuar amb les classes, però assistir a una concentració que tindrà lloc a les 13.15 h davant el Centre Cultural. En d'altres, una part del professorat sí que seguirà la vaga, tal i com es detalla a continuació.
El CEIP Anselm Clavé realitzarà les classes amb normalitat com també ho faran el Ginesta, el Sant Joan de la Creu, l'Escola Mare de Déu del Roser i el Sant Gabriel. Segons ha informat El Martinet, només un membre del professorat farà vaga. L'IES Palau Ausit també te previst, ara per ara, que les classes es desenvolupin amb normalitat. Per la seva banda, el CEIP Escursell, el Gassó Vidal, i el Pinetons faran classe normal però assistiran a la convocatòria de protesta prevista al migdia al Centre Cultural. També faran actes reivindicatius els professors de l'Enric Tatché, tot i que les classes es desenvoluparan sense incidències.

Per últim, al CEIP Tiana de la Riba, una part del professorat farà vaga i ja s'ha informat als pares que no portin els seus fills al centre educatiu. També faran vaga alguns dels professors de l'IES Can Mas però les classes es duran a terme amb normalitat amb els docents que decideixin no adherir-se a la convocatòria.
A l'IES Lluis Companys estaran de vaga els alumnes de 3er i 4art d'ESO i batxillerat i els professors decidiran, en funció de com vagi el matí si es mantenen o s'anul·len les classes.

FOTO: Arxiu del PMCom. Concentració realitzada el mes de febrer de 2009 en contra de la política educativa de la Generalitat.

L.P.