Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Policia Local, Brigada i Urbaser treballen per restablir la normalitat

Des de primera hora del matí, una trentena de treballadors i set vehicles de l'empresa Urbaser, a banda de la Brigada Municipal, en coordinació amb la Policia Local, han treballat per restablir la normalitat després de la nevada d'ahir. Encara queden plaques de gel als carrers, tot i el sol que llueix aquest matí i es recomana prudència.

Les prioritats han estat, a primera hora, els accessos als CAP i als centres educatius. Hores d'ara, treballen per netejar voreres, especialment de carrers amb pendent, així com els passos de vianants i l'accés al pont de vianants. El gel s'ha tret amb pales i aigua a pressió. També s'ha tirat sal.

Durant la nit s'ha pogut realitzar amb certa normalitat el servei de recollida d'escombraries, gràcies a la retirada de la neu que ahir la Brigada va realitzar amb màquines.

Accidents i talls de circulació
Amb l'objectiu d'evitar possibles danys personals, la Policia Local ha tallat el carrer de Tarragona durant una estona degut a dos accidents on s'han vist involucrats 3 i 4 cotxes respectivament. D'altra banda, s'ha produït un accident a la BV-1411, d'enllaç amb la C-58, per una placa de gel. No s'han lamentat danys personals. La resta d'intervencions han estat molt lleus, com ara un protector d'un fanal caigut a la plaça Font i perill de relliscades al carrer del Rizal.