Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Contes i poesia a l'escola

Rosa Fité, actriu i rondallaire, torna a Ripollet amb dos tallers escolars oferts gratuïtament per la Regidoria d'Educació, inclosos dins la Guia d'activitats educatives 2009-2010: 'Introduïm la poesia a l'escola' adreçada a l'alumnat de 2n i 'Contes de l'Univers' per a l'alumnat de cicle mitjà o superior.

'Introduïm la poesia a l'escola' pretén fer arribar a l'alumnat la poesia de diferents poetes, com són Pere Quart, Olga Xirinacs o Miquel Martí i Pol; d'una manera lúdica, fent servir cançons i endevinalles. 'Contes de l'Univers' vol fer prendre consciència de les necessitats del nostre univers interior, treballant aspectes de la intel·ligència emocional mitjançant un recull de contes que tenen en comú el nostre planeta, el nostre sistema solar i la relació amb éssers d'altres possibles planetes.

Ambdues activitats han tingut molt bona acollida pels objectius a treballar i per la seva metodologia participativa i divertida. Hi estan participant les escoles Anselm Clavé, Enric Tatché, Francesc Escursell, Gassó i Vidal, Josep Mª Ginesta, Tiana de la Riba, Mare de Déu del Roser, Sant Gabriel i Sant Joan de la Creu.

F.R.