Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició del Ripostock a Can Mas

El barri de Can Mas va acollir el passat diumenge, 7 de març, un bon nombre d'activitats que va fer omplir de visitants els seus carrers, entre elles el Ripostock. La fira d'estocs i promocions que dos cops l'any organitza la Unió de Botiguers de Ripollet amb el suport de la Regidoria de Comerç, Indústria i Turisme, va comptar amb uns 25 comerços locals i una quarantena de carpes.

Com a novetat, enguany es va sortejar entre els compradors un creuer de tres dies pel Mediterrani. La guanyadora va ser Carmen Jiménez Avilés. La fira també va comptar amb actuacions del grup de teatre La Careta, el quadre de La Macarena i els gimnasos Gali i Bunkay. També va haver-hi un castell inflable per als més petits.

Cap a les 11 del matí va tenir lloc la tradicional visita institucional, encapçalada per la tinenta d'alcalde Rosa Maria Martín, com a alcaldessa accidental; juntament amb el regidor de Comerç, Indústria i Turisme, Joan Fandos i altres regidors, així com la presidenta de la Unió de Botiguers, María Villariño. Des de l'entitat, la valoració d'aquest Ripostock ha estat positiva, tenint en compte el mal temps i la crisi com a factors en contra. La venda va ser desigual i a tongades, tot i la gran afluència de públic.

Foto 1: La mostra va comptar amb la participació de 25 comerços
Foto 2: Moment de la visita institucional
Foto 3: Moltes persones van passejar i comprar pel Ripostock
Foto 4: La Careta va animar la fira amb actors i maquillatge
Foto 5: La mostra, instal·lada al final de la rambla de Sant Jordi, va comptar amb un inflable pels més petits.

R.H.