Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tarda d'snow a Ripollet

L'Associació juvenil d'skateboard de Ripollet va celebrar el passat dissabte, 6 de març, una demostració d'snowboard, en la modalitat park. L'activitat es va realitzar durant la tarda a les pistes de l'Esbart, a la rambla de Sant Esteve i va comptar amb el recolzament de la Regidoria de Joventut.

L'activitat va consistir en la instal·lació d'una infraestructura per poder realitzar snowboard amb gel, amenitzada amb música i servei de bar. També hi havia un llit elàstic per saltar amb taula i una instal·lació on poder realitzar salts amb monopatí. La jornada va comptar amb una bona afluència de públic.

Aquesta iniciativa ha estat recolzada per la Regidoria de Joventut, que ha mostrat el seu interès de col·laborar i promoure les activitats que realitzen els joves skaters locals. Així, el regidor de Joventut, Ferran Tornel, ha manifestat el seu interès en col·laborar en futur projectes amb aquesta entitat, dins el Marc del nou Pla Local de Joventut de Ripollet 2009-2011.

Durant l'any passat, la Regidoria de Joventut, dins el Projecte Integral de Llei de Barris de Can Mas, va treballar amb els membres de l'entitat en la concreció i disseny de la zona de patinatge que s'ubicarà al parc del Primer de maig.

R.H.