Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bisbe de Terrassa beneeix la cessió d'un local a Càritas

Dijous, 4 de març, el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Sáiz Meneses va beneir el nou local amb què compta l'entitat Càritas a Ripollet, situat al carrer de Montcada 67. Es tracta de l'antic ambulatori, que CatSalut ha cedit a l'Ajuntament per poder-lo traspassar a Càritas. La reforma de l'espai s'ha realitzat a través d'un taller d'ocupació del PMO.
Durant l'acte, tant els responsables de Càritas, com l'Ajuntament de Ripollet es van mostrar molt satisfets pel resultat final de la reforma, així com la bona entesa, des del principi, a l'hora de buscar una nova ubicació per Càritas Ripollet. Per la seva part, el bisbe Josep Àngel Sáiz va declarar que "el cas de Ripollet és un exemple de treball en equip que s'ha de donar a conèixer a d'altres municipis".

El local
L'espai està dividit en dues zones principals. L'entrada compta amb una sala d'espera i l'accés a dues sales de reunions; una, ocupada per un treballador social un cop a la setmana i l'altra, que es dedicarà per a fer formació als grups de mares i un servei de canguratge durant les formacions.

La segona part és el magatzem, pròpiament dit, dividit en diferents parts, per tal de mantenir els aliments secs, frescos, congelats i els productes de neteja separats de forma correcta. Finalment, també s'ha habilitat una petita sala amb la funció de guardarroba, on es faran els lots de roba només per a nens petits. Una de les novetats principals del nou local, a part de l'augment en l'espai del magatzem, és que a partir d'ara podran tenir productes congelats.

La inauguració
A la visita de dijous també van participar el rector de la parròquia de Sant Esteve de Ripollet, mossèn Antoni Rubio i Amèlia de Juan, cap de la secció de Collserola de Cáritas, que va realitzar una visita guiada per la instal·lació. A més, també va ser present l'exrector de Ripollet, mossèn Mora, que va ser rebut mot efusivament pels voluntaris de Càritas.

F.R.

Foto: (d'esquerra a dreta): l'alcalde, mossèn Mora, el bisbe Sáiz Meneses, responsables de Cáritas, amb Amèlia de Juan, al mig.