Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actuacions de la Policia Local

El passat dijous, 25 de febrer, es va produir un robatori a un bar del carrer de Balmes. La Policia Local es va personar en produir-se un avís per part d'un conductor que passava pel lloc dels fets i va veure que un vehicle es donava a la fuga. Tot seguit, es va produir una persecució fins que el vehicle va xocar al vial del Riu Ripoll, on va ocasionar desperfectes a l'arbrat i al mobiliari urbà.

Després de detenir i traslladar els ferits a l'hospital Taulí, es va comprovar que el vehicle utilitzat també havia estat robat i que, molt probablement, havia estat utilitzat per cometre altres robatoris. L'endemà, dia 26 de febrer, també la Policia Local es va personar en el pàrquing de l'Ajuntament després de rebre una trucada on s'avisava que s'estaven produint robatoris a l'interior d'alguns vehicles. En aquesta trucada es donava una descripció dels possibles delinqüents, efectuant-se una batuda per la zona i detenint-los posteriorment, després d'haver comprovat que, efectivament, duien a sobre material robat dels vehicles i les eines necessàries per obrir els vehicles.

Pel que fa al trànsit rodat, durant els mesos de gener i febrer de 2010 s'han instruït 14 atestats per alcoholèmia positiva i un per conduir sense permís, la qual cosa representa un increment respecte l'any anterior, amb 4 i 2 atestats respectivament. Les infraccions administratives per alcoholèmia (quan la taxa d'alcohol no supera els 0,60 mg/l) positiva també han augmentat significativament en el mateix període. En canvi, en el mateix període de temps, els accidents de circulació al nucli urbà s'han rebaixat de 35 a 23 i també es comptabilitzen menys ferits que l'any passat.

La Policia Local de Ripollet agraeix la col·laboració ciutadana i torna a oferir els seus telèfons de contacte per a qualsevol emergència o requeriment: 092 (només des de telèfon fix) i 935046006 (des de fix i mòbil).

F.R.