Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple Municipal del 26 de febrer

L'Ajuntament de Ripollet va celebrar el passat dijous, 25 de febrer, una nova sessió plenària, amb 7 punts a l'ordre del dia. Entre els acords proposats destaca la cessió de 17.365m2 de sòl públic al CatSalut per a la construcció de l'Hospital Ernest Lluch, així com la modificació de la seva qualificació com a bé patrimonial i l'inici de l'expedient d'informació pública durant 30 dies. El punt va ser aprovat per unanimitat.

La sessió també va donar el vistiplau al Pla Local de Joventut 2009-2011, tot i els vots contraris dels equips de l'oposició, el PP i el CpR. Un altre dels punts que es van debatre va ser la reserva, per part de l'Ajuntament, de facultats per tal d'aprovar actuacions singulars relatives a la recaptació d'impostos. L'objectiu és poder aplicar, en casos puntuals, el que estableixen les ordenances fiscals i no el reglament de la Diputació, que és qui té delegades les competències. El punt va ser aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern, format per PSC i CiU i l'abstenció dels dos grups de l'oposició.

Per últim, a l'apartat de mocions, tots els grups van rebutjar la moció presentada pel PP, que proposava repartir als jubilats tiquets de descompte per a ser utilitzats al mercat i els comerços locals.

Foto: El regidor de Joventut, Ferran Tornel.

R.H.