Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió ordinària del Ple Municipal del 26 de febrer

Aquest dijous, dia 26, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple de febrer, amb 7 punts a l'ordre del dia. Entre els acords proposats destaca la cessió de 17.365m2 de sòl públic al CatSalut per a la construcció de l'Hospital Ernest Lluch, així com la modificació de la seva qualificació com a bé patrimonial i l'inici de l'expedient d'informació pública durant 30 dies. El Ple, que començarà a les 19.30 h, serà retransmès en directe per Ripollet Ràdio (91.3 fm).

La cessió dels terrenys per a l'hospital és gratuïta. Aquest acord complementa la cessió realitzada per l'Ajuntament de Montcada d'un altre solar de 17.761 m2. Així, la Generalitat ja comptarà amb els 34.000 m2 necessaris per a la construcció de l'equipament comarcal.

Un altre dels punts que es debatran al Ple és la reserva de facultats en favor de l'Ajuntament, per tal d'aprovar actuacions singulars relatives a la recaptació d'impostos. Així, tot i que les competències de gestió i cobrament de tributs es van delegar a la Diputació de Barcelona, a partir d'ara el consistori podrà realitzar ajornaments, fraccionaments o altres qüestions concretes relatives als tributs.

A la sessió plenària també es debatrà l'aprovació del Pla Local de Joventut 2009-2011. Tal i com va explicar el regidor de Cultura, Ferran Tornel, en roda de premsa, l'objectiu és conèixer, dissenyar i executar totes aquelles actuacions dirigides a la població jove, d'una forma interdisciplinar. Tornel també va avançar que un dels objectius de la Regidoria de Joventut per a aquest any és l'elaboració d'un catàleg de serveis, a partir del proper mes de setembre.

A l'apartat de precs i preguntes, es presentarà a aprovació una moció del PP que proposa el repartiment de vals descompte a tots els pensionistes de Ripollet, per utilitzar al Mercat i els comerços locals.

R.H.