Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita d'obres al CAP III

La propera tardor, Ripollet comptarà amb un nou centre de salut al municipi. Es tracta del CAP III, situat a la zona Pinetons, que donarà servei a 13.100 habitants, però que tindrà capacitat per gairebé les 18.000 persones. Aquest nou equipament, amb un cost de construcció de 2.425.283,55 euros, tindrà una superfície de més de 1.300 metres quadrats.

Les obres es van iniciar fa un any i està previst que finalitzin de cara al mes d'abril. Per a la construcció d'aquest centre de salut, l'Ajuntament de Ripollet va avançar els diners que havia de pagar la conselleria perquè les obres no es retardessin més. L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, durant una visita d'obres realitzada dimarts, 23 de febrer, amb l'equip d'arquitectes i el doctor Joan Parellada, director dels Serveis de salut del Vallès Occidental, assegurava que l'assistència primària a Ripollet està garantida.

El Centre disposarà de 10 sales de consulta de medicina general, 4 de pediatria, 1 sala d'odontologia i una altar de tractament d'odontologia. A més, també comptarà amb 4 sales polivalents, 1 de consulta de serveis socials, una àrea d'atenció continuada i una altra d'educació sanitària. Finalment, a la segona planta de l'edifici, s'instal·laran les àrees administratives i del personal sanitari.

F.R.