Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Molí d'en Rata obre les seves portes al públic en general els primers dijous de mes

L'Àrea de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura organitzarà, a partir del proper més de març, un programa nou de visites guiades al Molí d'en Rata, adreçades al públic en general. Com es va informar el passat mes de novembre, l'antic molí fariner torna a funcionar tal i com ho feia fa 150 anys, però amb l'aplicació de les noves tecnologies.

Des que el Molí va obrir novament les seves portes són moltes les escoles, tant del municipi com de fora, que l'han visitat per conèixer la seva història i veure com funciona. Tot i que el CIP està obert de dimarts a divendres i dos diumenges al mes, fins ara el públic general havia de concretar una visita programada per conèixer l'antic Molí. És per això que el PMC vol donar la possibilitat a què tothom pugui veure el Molí tots els primers dijous del mes, a les 18.30 hores i gaudeixi d'una visita guiada.

Aquestes visites estaran adreçades a públic general i començaran a partir del proper dia 4 de març. Aquell qui vulgui assistir-hi només haurà d'acostar-se al CIP el mateix dia i apuntar-se per la visita guiada o bé fer una reserva prèvia per telèfon o email.

Més informació:
CIP Molí d'en Rata
C/ Molí d'en Rata, 1
08291-Ripollet
Telf. 93 594 60 57
molidenrata@pmcij-ripollet.org

F.R.