Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya, visita Ripollet

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, va visitar Ripollet el passat dimecres 17 de febrer, per oferir una xerrada als alumnes de l'IES Palau Ausit inclosa en el programa ‘El Parlament a les aules'. Benach va fer una visita primer a l'Ajuntament, on va ser rebut per l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, la primera tinent d'alcalde, Rosa Maria Martín i el regidor de CIU, Joan Fandos.

Benach va signar el llibre d'honor del consistori i va estar conversant una estona, tant amb els representants de l'Ajuntament com amb la premsa, a qui va explicar la bona experiència amb els alumnes dels diversos municipis que visita i on conversa amb ells sobre política i actualitat.

Posteriorment, tota la comitiva es va dirigir a l'IES Palau Ausit on el president Benach va ser rebut per la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, el director de l'institut José Alfaro i tota la directiva del centre. Amb ells va mantenir una reunió i posteriorment es va dirigir a l'aula on s'havia d'oferir la conferència.

FOTO1: L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, en el moment de l'arribada del president del Parlament, Ernest Benach.
FOTO2: Parralejo i Benach amb el llibre d'honor del consistori.
FOTO3: En el moment de l'arribada a l'IES Palau Ausit, amb la regidora d'Educació, Maria del Mar VIera, i el director del centre, José Alfaro així com d'altres membres de la directiva.
FOTO4: Reunió amb la directiva de l'IES Palau Ausit
FOTO5: Durant la conferència.

L.P.