Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat, finalment, assumirà la titularitat del pont de la Ferreria

Fruït de les negociacions impulsades, especialment, per l'Ajuntament de Ripollet, finalment la Generalitat de Catalunya ha acordat amb totes les parts implicades que assumirà la titularitat del pont que connecta Ripollet amb Cerdanyola, per sobre de la C-58. Abans del traspàs s'hauran de realitzar diversos treballs d'arranjament i manteniment del pont.

Parralejo ha expressat que la situació fins ara havia estat “surrealista”, ja que la titularitat d'aquesta infraestructura és compartida entre el Consell Comarcal del Barcelonès, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient. Organismes que a la seva vegada havien rebut el traspàs desprès de la dissolució de la Corporació Metropolitana.

La Generalitat assumirà la titularitat i el manteniment del pont un cop s'hagi deixat totalment arranjat. Ara caldrà fer una diagnosi de la situació d'aquesta infraestructura i la conseqüent reparació. El cost de l'obra serà assumit en un 50% per la Generalitat i en l'altre 50% pels dos consells comarcals i els ajuntaments de Ripollet, Cerdanyola i Montcada i Reixac.

Foto: Obres de reparació del pont durant el 2008, on es van invertir uns 60.000 euros.

R.H.