Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat dóna un nou pas per solucionar l'impacte de l'autopista

El mes de setembre podria estar enllestit el projecte bàsic de solució de l'impacte visual i acústic de l'autopista C-58 al seu pas per Ripollet. Així ho va assegurar el passat dimarts, 16 de febrer, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat pel tinent d'alcalde, Xavier Peñarando. A més, es crearà una comissió mixta que realitzarà el seguiment de la seva redacció.

Coincidint amb la finalització del termini de presentació d'ofertes per a la redacció del projecte bàsic de solució de l'impacte de la C-58, Parralejo va explicar que el mes de maig es podria iniciar la seva redacció, amb un termini d'execució de 4 mesos. El preu d'adjudicació és de 390.400 euros. L'alcalde també ha destacat l'acord amb la Generalitat de constituir una comissió mixta que permeti fer el seguiment del projecte i que, per part de Ripollet, estarà formada pels tinents d'alcalde Rosa M. Martín (PSC) i Xavier Peñarando (CiU).

La redacció d'aquest projecte ha de recollir tots els estudis previs realitzats els darrers anys, que certifiquen la viabilitat de l'obra. Tal i com recull la darrera proposta presentada per la Generalitat el passat mes de setembre a l'Ajuntament, la solució passa per rebaixar l'autopista en el tram més proper als habitatges, instal·lar un sistema que faci de pantalla acústica, construir una nova passarel·la i arranjar i enjardinar el que serà el futur parc de Can Tiana.

R.H.