Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PSC i CiU continuen satisfets amb el pacte de govern

El passat dilluns, 8 de febrer, la portaveu socialista Rosa Maria Martin i el portaveu de Convergència i Unió, Xavier Peñarando, conjuntament amb membres de les seves respectives executives, van presentar la valoració del desenvolupament del Pla d'Acció Municipal, signat a principis de legislatura. Socialistes i convergents van destacar la bona entesa entre els dos grups, tot i mantenir la seva independència d'opinió en alguns temes.

Quant a l'execució del PAM, els dos socis van manifestar que aquest es troba gairebé finalitzat, excepte tres temes concrets que, degut la conjuntura econòmica, s'han hagut de descartar o retardar. Es tracta de la construcció de la 3a llar d'infants, que no es podrà construir de moment, ja que la Generalitat no aportarà el terç econòmic que li pertoca; el Pla nord-est, que necessita l'aprovació del Pla Territorial Metropolità i, finalment, el Centre Integral per a la Gent Gran, que està endarrerit, però no aturat.

Sobre l'oposició, tots dos partits van coincidir en afirmar que és una relació correcta, tot i que van lamentar que PP i CpR “estiguin tancats en el no per el no, sense aportar propostes realistes”.