Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fem monòlegs recull més de 2.400 euros en favor de l'esclerosi múltiple

El tercer certamen Fem Monòlegs, celebrat divendres, 5 de febrer, al teatre de l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès, va recaptar 2.420 euros que es lliuraran a la Fundació Esclerosi Múltiple. La sala cerdanyolenca omplí bona part del seu aforament per participar en una vetllada carregada de bon humor, per una causa solidària com és lluitar contra l'Esclerosi Múltiple.

La representant de la Fundació Esclerosi Múltiple, Mercè Sancho, va explicar al públic assistent a l'esdeveniment que els diners es destinaran a la investigació per trobar com vèncer la malaltia i per finançar els centres de dia que manté la Fundació arreu del país.

Xavier Cases, portaveu de l'organització, presentador de l'acte i president de l'associació ripolletenca Ràdio Espai Vital, ha valorat molt positivament la resposta del públic al certamen. Especialment ha agraït la col·laboració dels monologuistes Vanesita la del Tigre, Anskar, Alberto Castro i Dani Pérez, que van animar la festa. També ha remarcat la feina de Carlos Soler, director artístic de la vetllada, de Toni Marín, tècnic de la sala i el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

F.R.