Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se celebra la 2a Jornada de Participació al barri de Can Mas

El passat diumenge, 7 de febrer, es va celebrar la 2a Jornada de Participació sobre el Projecte d'Intervenció Integral al barri de Can Mas. L'activitat va comptar amb la participació d'una cinquantena de persones, entre veïns, tècnics i responsables polítics que durant tot el matí van estar treballant en comissions de debat al Centre Cultural.

El treball es va dividir en quatre comissions: ‘Ens impliquem en la renovació del barri', ‘Com sabem què passa al barri? La comunicació va i ve', ‘Les entitats: salut i identitat del barri' i ‘Can Mas, un barri per a tothom'. Aquests grups són el resultat del treball realitzat per les comissions de temes socials i urbanístics que van néixer de la 1a Jornada de Participació celebrada el 29 de novembre.

Un cop finalitzat el treball en comissions es van posar en comú tots els acords presos. Així es van debatre temes com el futur edifici polivalent, al costat del col•legi El Martinet, la reforma del parc del Rizal, com potenciar la relació entre els veïns i com comunicar millor als veïns les activitats i actuacions que s'estan realitzant.

El banc del temps
A la jornada també va participar l'associació Salut i Família, creadora del projecte Banc del Temps. Es tracta d'una iniciativa d'intercanvi de temps entre persones de la mateixa població. El projecte ja s'està realitzant en d'altres poblacions com Barcelona o Cerdanyola i permet, no només reforçar els llaços entre ciutadans del mateix barri, sinó que potenciar les relacions intergeneracionals.

F.R.