Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP analitza l'alta desocupació entre la població jove

Noves Generacions del PP local va organitzar el passat divendres, 29 de gener, un acte sobre la desocupació juvenil, que va comptar amb la presència del diputat al Congrés Antonio Gallego, el president del PP de Ripollet, Víctor Diéguez, i el president de NNGG, Francisco Javier Tapia.

Tapia va qualificar d'alarmant la taxa de desocupació juvenil, assegurant que 864 persones menors de 29 anys van perdre el seu lloc de treball durant l'any 2009. La organització juvenil va demanar al govern nacional, autonòmic i local “que prenguin mesures per a que aquesta generació que està tan ben preparada no hagi de trencar els seus somnis”.

El diputat del PP al Congrés de Madrid, Antonio Gallego, per la seva part, va repassar totes les propostes del seu partit per fer front a la crisi econòmica. Així, va proposar reduir els impostos de forma selectiva, per als autònoms, pymes i “els més endeutats”. També va demanar austeritat en la despesa pública i la necessitat d'aplicar reformes laborals, així com promoure noves formes de contractació, tal i com es va fer l'any 1996. Quant al sector bancari, Antonio Gallego va remarcar la importància de facilitar crèdits, per tal de sanejar aquest sector.

Foto facilitada per NNGG

R.H.