Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es convoca la sessió ordinària del Ple del mes de gener

El proper dijous, 26 de gener de 2010, tindrà lloc una nova sessió ordinària del Ple Municipal, que compta amb 8 punts a l'ordre del dia. La sessió es podrà seguir en directe per l'emissora municipal, Ripollet Ràdio, al 91.3 de la FM, a partir de 2/4 de vuit del vespre.

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va presentar els punts més importants, el passat dimarts, 26 de gener, en roda de premsa, entre els que destaca les adjudicacions definitives del servei de menjador escolar, la gestió del viver dels Pinetons i el contracte de serveis energètics del Mercat Municipal.

Una altre dels punts de la sessió serà delimitar territorialment la nova àrea bàsica de Salut de Ripollet, arrel de l'obertura, la propera tardor, del nou CAP a Ripollet. Així, el municipi quedarà dividida en tres parts: el barri de can Tiana-Pont Vell i la resta del municipi, que queda partit en dos pel carrer de Padró.

D'altra banda, també es durà a aprovació dels regidors i regidores la proposta de decretar la parròquia de Sant Esteve de Ripollet, bé d'interès local. Arrel d'aquest acord, des de l'Ajuntament de Ripollet es vol realitzar una reforma integral del campanar de l'església, per tal de poder realitzar-hi visites guiades, a més de garantir la protecció de l'edifici i poder sol·licitar ajudes al Departament de Cultura de la Generalitat per realitzar la reforma.

A l'apartat de mocions hi ha una proposta presentada pel PP de Ripollet, sobre el servei de recollida del cartró.

F.R.

Foto:
- Mapa de la proposta d'àrea bàsica e Salut de Ripollet.