Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la mostra 'La ciudad jubilada' al Centre Cultural

El proper dilluns, 1 de febrer, el Centre Cultural acollirà la inauguració de la mostra La ciudad jubilada. Es tracta d'un projecte realitzat l'any 2008 per a l'exposició Post-it city. Ciutats ocasionals al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Arrel d'aquesta mostra es va crear el llibre La ciudad jubilada. Breve diccionario sobre los huertos informales en los ríos de Barcelona, centrat en els horts que hi ha entre Ripollet i Cerdanyola.

L'exposició posa de manifest les diverses realitats que conviuen en els horts informals autoconstruïts de manera espontània pels veïns i veïnes, en la seva majoria jubilats, al marge del riu. Aspectes com el paisatge, l'espai, el reciclatge i l'arquitectura, s'alternen amb d'altres com l'oci, el passatemps, la rutina o la vellesa. Àmbits que es tracten mitjançant els testimonis i les imatges que ha recollit l'arquitecte i artista Pau Faus.

La inauguració tindrà lloc el proper dilluns, 1 de febrer, a 19.30 hores, al Centre Cultural. La mostra es podrà veure fins al proper 7 de març.

F.R.