Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci de Turisme edita en paper la Guia de Museus

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental ha editat en paper la Guia de Museus que des de mitjans de 2009 es podia consultar en format electrònic. Ripollet apareix en la publicació que recomana una visita al Molí d'en Rata o l'Església de Sant Esteve i destaca el municipi com un dels més bolcats en mantenir tradicions com la revetlla de Sant Joan, les ballades de sardanes o els Tres Tombs. La bona rebuda de la guia, ha fet que aquesta s'incorpori a la col·lecció de llibrets monogràfics sobre turisme comarcal que edita l'ens de promoció turística.

La Guia de Museus del Vallès Occidental vol apropar els museus de la comarca als veïns i veïnes dels municipis vallesans, però també al públic en general. Així, s'inclou una descripció de 18 museus que es poden visitar actualment al Vallès Occidental i ens mostra que els museus de la comarca són ben variats. Aquestes institucions museístiques ensenyen el més destacat del nostre patrimoni oferint-nos un recorregut per la història de la nostra comarca des dels seus orígens fins a l' actualitat. A més, permeten ser testimonis de diferents arts i ciències, entre d'altres qüestions.

La Guia de Museus del Vallès Occidental forma part de la col·lecció de llibrets monogràfics que edita el Consorci de Turisme. Fins ara s'havien publicat les guies sota els títols: Llocs amb Encant i Festes Úniques, Itineraris Culturals i Turisme Actiu al Vallès Occidental, per tal de donar a conèixer la riquesa patrimonial i natural de la nostra comarca. A banda de l'edició en paper, a la web de Turisme del Vallès Occidental també es pot descarregar la Guia de Museus en format electrònic.

L.P.