Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la preinscripció escolar 2010-2011 a Ripollet

Del 2 al 16 de febrer, els col·legis públics i concertats de Ripollet inicien el període de preinscripció escolar per al proper curs 2010-2011. Les gestions s'hauran de realitzar al centre escollit en primera opció, tal i com es va fer l'any passat. Enguany, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha decretat l'inici del nou curs sigui el dia 7 de setembre. El proper curs escolar, faran infantil, primària i ESO més de 128.000 alumnes al Vallès Occidental.

A més de l'inici una setmana abans que l'any passat de les classes, una altra de les novetats del proper curs serà la setmana de vacances per als alumnes que es farà durant el mes de febrer i l'eradicació de la jornada intensiva durant el mes de juny.

Juntament amb la sol·licitud de preinscripció, o durant el termini establert per fer-la (del 2 al 16 de febrer), cal presentar la documentació següent:
Documentació que ha de presentar tothom
• Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. (Si l'infant està en situació d'acolliment, la resolució del Departament d'Acció Social i Ciutadania.)
• Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant o de la targeta de residència on consta el NIE, si es tracta de persones estrangeres.
• Original i fotocòpia de la targeta sanitària individual (TSI) de l'alumne o l'alumna. Si no la té, el Departament d'Educació consulta el codi d'identificació personal al CatSalut.
Les dades d'identificació o de filiació de l'alumnat estranger es poden acreditar amb el document d'identitat, el passaport o el llibre de família del país d'origen.

Matriculació
D'altra banda, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya també ha fet públiques les dates de matriculació. Així, infantil, primària i secundària realitzaran els tràmits del 7 a l'11 de juny de 2010.

F.R.