Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen els tallers per a famílies inclosos en el Pla Educatiu d'Entorn

Durant la tercera setmana de gener, es van iniciar els tallers per a famílies que, impulsats des de la Comissió Local del Pla Educatiu d'Entorn, tenen lloc als diferents centres educatius públics del municipi, i que enguany s'han agrupat per poder desenvolupar els tallers fins al final de curs. Majoritàriament els tallers es fan als mateixos centres, un dia per setmana o quinzenalment, de tres a 5 de la tarda. Els tallers que es duran a terme són cuina (a les escoles Escursell, Martinet, Tatché i Gassó), manualitats (a les escoles Ginesta, Clavé i Tiana) i teatre (a l'escola Pinetons).

D'altra banda, amb l'inici del trimestre van començar els tallers que han impulsat les AMPA dels instituts. Així, es pot assistir al taller de cuina, de l'IES Lluís Companys i que es fa al Centre Cultural els dilluns de 18 h a 19,30h; al d'informàtica, que realitza l'IES Can Mas els dimecres de 15h a 16,30h i el de Pilates de l'IES Palau Ausit que té lloc els dimecres de 18,15 h a 19,45 h.

Cal recordar que aquests tallers, a més de l'activitat específica que es desenvolupa a cada centre, potencien la interrelació entre les famílies de nova incorporació i la resta de famílies del centre. També faciliten el coneixement i la participació en la vida del centre i de l'entorn així com el coneixement i la utilització del català com a llengua de comunicació i de relació social.

L.P.